Lundebjergskolen

Dagsorden til møde i Skoleforum 8. maj
    Tina Sørensen Lindop den 09-04-2014
    Nyt i fotoalbummet
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Påskefrokost 2014 på Sletten 1b
    Claus Møller Bendixen den 02-04-2014
    Skolebestyrelsens nyhedsbrev april 2014

Skolebestyrelsesvalg
    Hvert fjerde år er skolebestyrelsen på valg, og nu er det tiden, hvor enhver forælder har muligheden for at præge Lundebjergskolens fremtid, ved at stille op til valg.
    Information og handlingsplan vedrørende valget ligger på skolens hjemmeside samt forældre-intra.
    Fra den nuværende bestyrelse genopstiller 4 kandidater, Der skal vælges i alt 7 medlemmer og 1 til 2 suppleanter.
    Skolebestyrelsen afholder ca. 10 møder om året af 2 timers varighed i tidsrummet 19-21. Mødedatoer bliver fastlagt på første møde efter sommerferien.
    Foruden de faste møder, er skolebestyrelen repræsenteret med 1 til 2 medlemmer i diverse udvalg, bl.a. økonomiudvalg, ansættelsesudvalg, skoleforum. Sidstnævnte er kommunens netværksgruppe for skolebestyrelser i Ballerup Kommune, med deltagelse af repræsentanter fra kommunalbestyrelsen samt skoleledelse. Derudover er der mulighed for at deltage i diverse temamøder med skolens lærer-team.
    Lundebjergskolen har netop taget hul på en større forandringsproces. Dels med den forestående skolestrukturændring, som Ballerup Kommune er i gang med at implementere, og dels med den nye skolereform, der træder i kraft ved begyndelsen af skoleåret 2014/15.
    Har du lyst til at være med i denne proces, så er det nu du skal stille op til skolebestyrelsesvalg!
    Kontakt gerne den nuværende bestyrelse for mere information.

Skolestrukturændring i Ballerup Kommune
    Som vi tidligere har informeret om, og som man kan læse mere om på Ballerup Kommunes hjemmeside, samt tilhørende Facebook side, arbejdes der på en skolestrukturændring i Ballerup Kommune.
    Forslaget, der er stillet, indebærer en skolesammenlægning i Skovlunde. Der er beskrevet forskellige muligheder, som bliver nøje beskrevet i dagsorden/referat/ dokumenter fra Børne-Skoleudvalgets møder:

For at imødegå dette, har der i slutningen af marts været afholdt fællesmøde mellem de to skolebestyrelser på henholdsvis Rosenlundskolen og Lundebjergskolen. Her blev drøftet synspunkter for og imod. Efterfølgende var Børne-Skoleudvalget inviteret, og vi fremlagde i fælleskab vores synspunkterne over for politikerne.

Klik her for at læse disse konklusioner

Folkeskolereformen
    Med starten af skoleåret 2014/15 træder den nye folkeskolereform i gang.
    Lundebjergskolen arbejder dagligt, både struktureret og på højtryk, for at kunne implementere den nye reform i skoleskemaet for 2014/15, der skal planlægges om kort tid. I begyndelsen af april afholdes en workshop med bl.a. inspiration fra skolebesøg på andre skoler, samt oplæg ved forskellige foredragsholdere. Workshoppen skal munde ud i konkrete forslag til, hvordan reformen skal se ud på Lundebjergskolen. Der vil blive arbejdet videre med forslagene i skolens koordinationsudvalg.
    Skolebestyrelsen er repræsenteret ved workshoppen.

På vegne af skolebestyrelsen ved Lundebjergskolen
    Gitte Vogelsang Svenningsen

Martin Gredal den 24-03-2014
    Kære forældre
    I løbet af foråret skal vi have valgt en ny skolebestyrelse, som skal være med til at implementere den nye folkeskolereform og eventuelt den kommende skolesammenlægning. På den vedhæftede fil kan I finde den tids- og handleplan, der er lavet i forbindelse med valget. Vi håber på en stor tilslutning til skolebestyrelsesvalget - der er mange vigtige beslutninger, der skal træffes.
    Vel mødt til skolebestyrelsesvalg 2014yes

Martin Gredal